Project Kersthit 2012

Stichting Nummer 1 is initiatiefnemer van het project Kersthit 2012. Dit is het project waarbij (voormalig) daklozen streven naar de nummer 1 kersthit van 2012. Hierbij krijgen zij hulp van de Stichting Nummer 1, aangevuld met professionals in de muziek- en filmindustrie en een aantal bekende Nederlanders.

Na de auditie op 31 augustus werd de 8-koppige band One Gift gevormd. Deze band heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan de kerstsingle ‘Uninvited’. Dit nummer is vanaf 6 december hier te downloaden.

De opbrengst uit downloads en donaties gaat voor 50% naar de (voormalig) dakloze muzikanten. De overige 50% gaat naar het goede doel. In 2012 is dit KiKa (Stichting Kinderen Kanker Vrij). Vanaf 2013 is dit 3FM Serious Request.